Maksutavat

Maksutavat

Voit maksaa verkkokaupassamme luottokortilla (Visa, Mastercard, American Express), verkkopankin kautta tai mobiilimaksuna. Katso lisää tietoa maksutavoista alta. Verkkokaupan maksupalvelukumppaneina toimivat Checkout Finland ja Stripe.

KLARNA  Klarnan maksutavat erillisinä tuotteina ovat maksutapoja, jotka voit lisätä kassallesi valiten, mitkä niistä haluat. Maksutavat, joista voit valita, ovat: Maksa nyt (korttimaksut ja suoramaksut).

STRIPE on turvallinen ja helppo maksutapa. Kun maksunvälittäjänä toimii Stripe-maksu, se tapahtuu verkkokaupan sivuilla eikä sinua ohjata toiseen palveluun. Stripen tarjoamilla luottokorttimaksuilla hyväksyt Stripen ehdot. Stripe:n luottokorttimaksut on - Visa, MasterCard, American Express

Paytrail on turvallinen maksutapa. Paytrailla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Paytrail Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Paytrail Oy on osa OP Ryhmää. Paytrail -maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Paytrail Finland Oy, tarkoittaa tämä sitä, että Paytrail Finland on välittänyt maksusi. Paytrail pankkimaksut - Aktia, Danske Bank, Handelsbank, Nordea, Oma Säästöpankki, Osuuspankki, POP-pankki,, Säästöpankki, S-pankki, Ålandsbank. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Finland Oy, joka välittää maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.